Magyar Filmörökség

Magyar filmekről szubjektíven

Kommentelés szabályai a Magyar Filmörökség blogon

2014. szeptember 04. 22:57 - Magyar Filmörökség

Kedves Látogatók!

Először is szeretném megköszönni, hogy figyelmetekkel megtisztelitek az oldalt. Mielőtt azonban kommentet írnátok, kérem olvassátok el a következő pár mondatot:

1. A kommentek között nem tolerálható a gyűlöletbeszéd. Ez vonatkozik bárki faji, etnikai, vallási vagy egyéb meggyőződésének tiszteletben tartására. Kérem, hogy a blogot és egymás kommentjeit tisztelettel olvassátok és véleményezzétek.

2. Politikai vitáknak nem kívánok helyt adni a kommentek között. Történelmi távlatokból bizonyos események megítélése különböző lehet, de kérem ezt se itt vitassátok meg. Továbbá összeesküvés-elméletek terjesztését sem vállalom, mert a józan észben hiszek.

3. A világ kegyetlensége okán érzett frusztrációból származó haragot, irigységet és féltékenységet kérem ne a blog szerzőjén vagy más, a szabályokat betartó kommentelőn töltsétek ki. Ennek levezetésére javaslom a kocogást vagy videójátékokat, mindenkinek alkatától függően.

4. Valamennyi bejegyzésemet a helyesírás ellenőrzése után teszem ki a blogomra. Ha ennek ellenére hiba marad benne, kérem arra konkrétan hívjátok fel a figyelmemet és javítani fogom. A tartalmi hibákra ugyanez vonatkozik, sajnos óhatatlanul előfordulhatnak, kérem erre kultúráltan hivjátok fel a figyelmemet.

5. Nem vagyok szépíró. Nem is török ilyen babérokra, ezért akinek a bejegyzéseim nyelvtani szerkezeteivel problémái vannak, kérem ne olvasson.

6. A hatályos jogszabályok szerint: a tartalomszolgáltató (pl.: weboldal üzemeltető) felelősséggel tartozik a mások jogait sértő kommentek miatt. A felelősség akkor is fennáll, ha nem volt tudomása a jogsértő tartalomról, vagy ha a sértett kívánságára azonnal el is távolította azt. Nem kívánom sem magamat, sem a blog.hu-t üzemeltetőt kellemetlen helyzetbe hozni, ezért az oldalon előmoderálás van. Kérem ezért, hogy a jogsértő, vagy a fenti kritériumoknak nem megfelelő kommentjeitekkel ne raboljuk egymás idejét, nem fognak az oldalra kikerülni. Túl sok szabadidőm van ebben a blogban ahhoz, hogy trollokat etessek.

7. A szabályok azért vannak, hogy áthágjuk őket, tartja a régi mondás. Azonban aki ismételten, súlyosan vagy általam egyáltalán nem tolerálható módon megsérti az első 6 pontban felsoroltakat itt az oldalon, az a kommentjével együtt moderálásra kerül. Ez az tiltás akár örökre is szólhat.

8. A szolgáltató a kommentek feletti nyilatkozatával minden felelősséget áthárít a blogok szerzőire. Kérem, hogy ennek tudatában moderáljátok hozzászólásaitokat:

"A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben."

Remélem senki nem tart távol véleménye elmondásától a fenti pár sor, de sajnos olyan világban élünk, ahol a civilizált viselkedés nem evidencia és alapvető emberi erény. Megértéseteket előre is köszönöm. Továbbra is nagy szeretettel várom építő jellegű hozzászólásaitokat, kritikátokat, hisz csak ebből tanul az ember. Én pedig tanulni mindig szeretnék.

Kövessek a Facebook-on is.

Üdvözlettel,

A blog szerzője

youtube.png download (1).jpeg download (2).jpeg
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarfilmorokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr416670945
süti beállítások módosítása