Magyar Filmörökség

Magyar filmekről szubjektíven

Rofusz Ferenc: Ticket (2014)

2014. augusztus 27. 17:22 - Magyar Filmörökség

Az 1981-es filmjéért, a Légy-ért Oscar díjjal jutalmazott Rofusz Ferenc új alkotása a „Ticket”. A film egy férfi életét kíséri végig, hősünk szemszögéből a születéstől a halálig. A film alkotói: Rofusz Ferenc rendező, Csáky Attila producer és Oross Imre dramaturg.

 

A blogon a kommentelés szabályaiért kérem kattintson ide!

Keresd a privát Facebook blogomat is: 365 Nap 

 

Ha tetszett az írás további filmekért és ajánlókért keress és like-olj minket a Facebook-on is, a friss posztokért kövess a Twitter-en vagy a Google Plus-on, videókért keresd és iratkozz fel a Youtube csatornánkra. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarfilmorokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr656642093

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Videóajánlat: Jankovics Marcell - Sisyphus (1974) 2014.09.12. 08:52:43

Jankovics Marcell 1974-ben bemutatott animációs rövidfilmjét, a Sisyphus Oscar-díjra is jelölték, animációs rövidfilm kategóriában. A mű Sziszüphosz mitoszát dolgozza fel, akinek reménytelen küzdelemben, büntetésként egy követ kell a Tartarosz heg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása